Saturday, 15 October 2011

Terlepas lagi,uhh

Hari nih aku dlm mood tak best. Sungguh frust bila tetiba insting dtg nak mintak cikgu, then bila check balik kpli dan dpli, argghhh aku dah terlepas dateline 5 hari missed. Huwaaaa...takde rezeki ke aku yg bengong sgt lembap. Sungguh geram kalo jd camnih, nk dpt dah la susah tarikh pun susah nk alert. Mmg kalo nk fikir aku xdak idea camna nk urus anak2 dgn Haziq perlu terapi etc tp kalo fikir balik mmg sampai ke sudah tak kemana, dlm masa yg sama anak nh perlu byk kos utk terapi, kalo aku tak bertindak skrg mmg problem akan dtg kemudian. Mmg aku nekad apa2 hal aku hantar blk kg, atleast mama ngan ayah ble tgkkan, biarlah susah sekejap. Bodohnya aku sbb tolak tawaran dlu, biarlah kebodohan dlu jadi pengajaran kat aku. Mintak2 la ada rezeki kedua utk aku, Ya Allah.